MÖT VÅR NYA VD, PER WALLSTEDT: "JAG TRIGGAS AV TILLVÄXTHASTIGHETEN"

Sedan första januari har Infra-Con en ny VD vid namn Per Wallstedt. Ett känt namn för många i Örebro läns byggbransch – och någon som Infra-Cons styrelsemedlemmar var enade om skulle bli en lämplig kandidat för jobbet.


Per Wallstedt har många års erfarenhet med betydelsefulla roller inom byggbranschen. Under de senaste åren har han arbetat som VD för ett stort Örebro-bolag och därför föll det sig naturligt att kliva i de skorna även på Infra-Con. – Vi kommer dra stor nytta av hans kunskaper och kontaktnät, men även hans personlighet, berättar Jonas Sjöström, grundare av Infra-Con.


Wallstedt blev snabbt imponerad över Infra-Cons framgångar under det senaste året. Efter flera samtal med Sjöström bildades visionen om hur bolaget kunde klättra ytterligare en nivå.


– Att se hur snabbt de lyckats utveckla företaget är ju helt fantastiskt. Jag triggas av tillväxthastigheten och det gjorde att jag gärna ville följa med på den resan. Det kommer garanterat att bli en spännande tid framöver. Jag tar med mig tidigare erfarenheter av både affärer samt personal och tror det kommer till stor fördel här. Det ska bli jättekul att få växa tillsammans med Infra-Con och jag ser fram emot allt som väntar, säger Wallstedt.

Kontaktuppgifter till Per Wallstedt - Telefon: 073 – 076 00 23 - Mejl: per.wallstedt@infra-con.se