INFRA-CON SATSAR PÅ MARKARBETE

Som en del av verksamhetsmålen för 2020 har Infra-con valt att satsa mer på att utveckla och expandera sina markarbeten. Således har de nu anställt en arbetschef och tre platschefer som kommer att bilda deras nya markavdelning.

Idag träffar vi mannen som först av de fyra nyanställda intog markavdelningen, Tommy Gustavsson. Han har arbetat i branschen i över 30 år och är därmed bekväm i den ansvarsfulla rollen han tilldelats som arbetschef. Men det finns ytterligare en bekvämlighetsfaktor, nämligen hans ”nya” team.

– Ja, de tre nya platscheferna, Jimmie, Mikael och Marcus, har nämligen arbetat med mig på min tidigare arbetsplats. De valde att ansluta till Infra-con i samma skede som min övergång då de också var redo för en ny utmaning i deras karriärer, berättar Tommy.

De nya utmaningarna innefattar till en början att lägga anbud på upphandlingar av nya markarbeten. Deras vision är att söka sig till både lokala byggföretag och kommuner. Målet är att kunna erbjuda dem en helhetslösning för både mark- och betongarbete för att två entreprenörer inte ska behöva nyttjas av beställaren. Det är en styrka som förhoppningsvis kommer få dem att prioriteras på marknaden.

Hur ser du på möjligheten att hjälpa Infra-con att få in fler markuppdrag?

– Jag ser den som otroligt positiv. Det känns väldigt bra att jag får arbeta med ett team som jag känner mig trygg med, som jag känner och som jag därför vet kan prestera och leverera högkvalitativt arbete. De här killarna har ett gott rykte bland beställare och bara det säger ganska mycket om att de kan sitt jobb. Av den anledningen ser jag fram emot förtroendeuppdraget som Jonas Sjöström givit oss!

Vi önskar Tommy och de nya platscheferna varmt välkomna till Infra-con – och ett stort lycka till med att etablera den nya markavdelningen.

Copyright 2023 Infra-Con Sverige AB

Made with ❤ by Area81.se