INFRA-CON UTÖKAR: ANSTÄLLER NY KALKYLATOR OCH MASKINCHEF

Nu utökar Infra-con sin personalstyrka ytterligare. Tack vare företagets stigande utveckling har nu möjligheten att anställa en kalkylator samt maskinschef blivit genomförbar. Vi välkomnar därmed Krister och Johan till teamet!

Krister och Johan har en lång erfarenhet inom branschen med sig i bagaget. De blev båda intresserade av att ansluta till Infra-con då de såg det som spännande att följa med på resan där man i detta nu etablerar en helt ny markavdelning.

– Vi kände att det var dags för en förändring. Här på Infra-con visste vi att det fanns bra folk. Goda arbetskamrater det vill man ha, det är det viktigaste. Samtidigt skulle det bli roligt att få vara delaktig i något helt nytt också. De är ju mitt uppe i att utveckla sin markavdelning och det ska bli riktigt spännande, säger Krister.

Krister kommer att arbeta som kalkylator på Infra-con, främst på markavdelningen för att avlasta vår arbetschef och våra platschefer. Han ska göra kalkyler på alla projekt som vi kan lämna anbud på. Som person är Krister strategiskt upplagd och han har kunskaper som gör att han kommer sköta jobbet bra.

Johans roll som maskinchef kommer innebära att han har det yttersta ansvaret för Infra-cons maskinpark samt större inköp. Maskinparken innefattar grävmaskiner, lastmaskiner, lastbilar och handverktyg med mera. Han kommer alltså se till att allt som rör maskiner och verktyg rullar på som det ska. Med Johans erfarenhet kommer vår maskinpark vara i toppskick.

– Här på Infra-con kommer jag ha det yttersta ansvaret för ett eget dotterbolag vilket passar mig väldigt bra då jag får möjligheten att registrera mina egna resultat och att mina egna beslut gör en stor påverkan på resultatet – vilket jag gillar.

Det känns väldigt spännande och jag ser fram emot att få komma igång ordentligt!

Varmt välkomna till Infra-con, Krister och Johan. Vi ser fram emot att utveckla företaget tillsammans med er!

Copyright 2023 Infra-Con Sverige AB

Made with ❤ by Area81.se