VI SÖKER EN KALKYLATOR

Har du flerårig erfarenhet av kalkylarbete? Som kalkylingenjör bidrar du till att skapa bra förutsättningar för våra projekt och du gör det med hög och gedigen kvalitet. Du söker nya härliga utmaningar och vill följa med på vår resa. Infra-Con Sverige AB söker nu en erfaren kalkylingenjör som vill vara med och utveckla företaget.

Som kalkylingenjör ansvarar du för…

Att driva processen från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag, både i team och självständigt. Du ansvarar för kalkylen gällande mängdberäkning, prissättning och förfrågningar. Du har en nära dialog med produktionsteamet, beställare, underentreprenörer, konsulter och leverantörer.

Din profil och dina erfarenheter

Du har en akademisk examen eller likvärdiga erfarenheter med inriktning mot bygg, samt minst 5 års arbetslivserfarenhet inom byggbranschen, varav 3 år som kalkylator. Du har arbetat mycket med mängdnings-program och kalkylprogram. Utöver dina praktiska erfarenheter lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och kunskaper.

Jobba på Infra-Con Sverige AB

Du erbjuds en plats i vår organisation med goda värderingar och en positiv och framtidsinriktad företagskultur.

Infra-Con är ett växande företag med fokus på mark, anläggning och betong. Vi utför betongarbeten, grundläggning, schaktarbeten samt övriga markarbeten. Vi utför totalentreprenader och utförandeentreprenader i hela Sverige, men har vårt kontor i Örebro.

Vår affärsidé är att vara ett konkurrenskraftigt alternativ genom hög kompetens och kostnadseffektivitet, i kombination med en personlig kontakt och ett genuint engagemang.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till johan.kalm@infra-con.se

Vi behandlar alla ansökningar löpande.

Vid frågor om tjänsten kontaktas Johan Kalm via johan.kalm@infra-con.se eller 076-391 13 48

Copyright 2023 Infra-Con Sverige AB

Made with ❤ by Area81.se